2 kommentarer til “Marie Louise”

 1. Fra ML
  Kære Claus
  Jeg håber du har haft en god jul og et godt nytår 🙂 jeg må desværre aflyse vores tid på mandag. Jeg har desuden overvejet om jeg har det så godt psykisk nu at vi skal tage en pause, men jeg ved ikke om du tænker det er bedst vi taler sammen om det til en samtale eller om vi skal aftale nu at vi måske tager en 5-6 mdr’s pause og ser hvordan det går?
  Kh Marie-Louise

  Svar
 2. Og svar…
  Kære Marie-Louise

  Også et godt nytår til dig…
  Det er så godt at høre fra dig og at du har det godt psykologisk er da bare så godt at høre…
  Og hvis du har en egen fornemmelse af at trives i din hverdag, ser jeg ikke nogen grund til at du skal fortsætte i terapi.
  Faktisk er det jo meningen med det hele og mit største ønske for dig er at du føler du kan færdes rundt i dit liv uden gamle traumer.
  Ja, det er altid fint med en afsluttende samtale,,, men da ikke noget krav…

  Du er naturligvis altid velkommen til at tage kontakt til mig en anden gang..
  Så hvis du vælger at stoppe / pause nu, må du godt lige melde tilbage…
  Alle gode tanker til dig…
  Kh Claus

  Svar

Skriv en kommentar