6 kommentarer til “Mikkel”

 1. Ny tid 24/1 kl. 15.45.
  Fik en god berøring med den indre kritiker, hvor Mikkel gentagne gange er blevet mødt med tror du nu også du kan finde ud af det…. M fortæller om den kropslige fornemmelse af at bare lukke ned når han skal fylde med sig. Troen på at have social værdi er bare så svært… God session hvor M kom ind berørte det essentielle ved skamfølelsen.

  Svar
 2. Fik arbejdet rigtig meget med Mikkels indre kritikker og snakkede om at inviterer ern tryg voksen ind i sit nervesystem, der kunne hjælp med at gå foran når det hele virkede lidt udfordrende.
  Dejligt at se Mikkel med et stor smil da han sagde farvel….

  Svar
 3. Mikkel hare fortalt til sin mor og nogle kammerater at har går i terapi. Mikkel fornemmer ikke helt lige hvad det gør for ham…. Men det kom meget promte om nogle af hans kammerater, at det er sgu da synd for dem at de ikke får arbejdet med sig selv…
  Kræser fint omkring Mikkels skam og følelsen sig forkert…. Og fine ord på om at han selv er rar, god, nærværende og reflekterende…
  Vi snakkede om den trygge og utrygge tilknytning, hvor Mikkel fortæller at han bliver ked af at se på at andre ‘bare’ er velfungerende…. Og en stille indsigt at sådan et ikke for Mikkel, men han er godt på vej til at gøre noget andet….
  Ny tiden 28/2. kl. 16.30

  Svar
 4. Den 7/3
  Mikkel fortalte om at være bange for at han var arrogant, når han trak sig fra nogen der kom hen for at snakke.
  Desværre fik jeg et projekt med at han skulle møde den lille usikre dreng.
  Skal prøve at få arbejde med nogle kropsøvelser næste gang.

  Svar

Skriv en kommentar