5 kommentarer til “Petter”

 1. Har arbejdet med at Petter rigtig meget har spillet klovn. Talte selv meget ind i at han godt kunne se at det ikke var særlig rart for ham og begynder at fortælle ind i at hellere vil prøve at sætte grænser/ sige stop.
  Var nysgerrig på om hvad det ville gøre for Petter hvis jeg foreslog ham at sætte sig op i sofaen…. Whauu hvor det bare gjorde en forskel med at kunne mærke sårbarhed og kunne trække vejret… Så fin en tur.
  Næste tid den 19/1 kl. 17

  Svar
 2. Petter startede med at snakke ind i vores relation, hvordan det har været for ham med tidligere terapeuter og at få plads til at fortæller om det der fylder. Om at være nysgerrig på at kunne spørge om private ting i forhold til mig… Så utrolig fint at han sætter ord på og er nysggerig… Mit indtryk er at det blev landet rigtig fint og at det også handler om at det er vigtigt for ham at have det trykke rum for at kunne åbne op for det sårbare.
  Desuden en meget meget fin indsigt i hvordan han fået selvdefineret sig selv som ikke at være helt god nok. En masse der alrig er blevet talt om helt åbent…. Oplevde det som en meget vigtig og betydningsfuld indsigt.

  Svar
 3. Session 9/2 2022
  Petter fortalte ind i forskellige temaer der var vigtige for ham.
  Gav mere plads til at han gik de veje han havde brug for…
  Ny tid den 21/2 2022

  Svar
 4. Petter var meget frustreret og meget højt arousal og skam følgeren kørte i den grad af med ham..
  Vi fik arbejdet med hvad han gør med sin opmærksomhed på egne behov.
  På et tidspunkt oplevede jeg Petter helt gå i stå i sofaen og spurgte om jeg måtte foreslå at ændre…
  Igen igen en oplevelse af at kunne række vejret fik gang i ansigtet og en meget mere klar stemme.
  Og han endte med at lighge på et tæppe i et kvarter hvor han bare puttede sig….
  Næste tid den 14. marts… 16.30

  Svar

Skriv en kommentar